Over de Masseur

Jan van den Broek

Jan van den Broek

Jan van den Broek

Massage Citrex ook wel Massage Nuenen genoemd, is de massagepraktijk van Jan van den Broek.

Van jongs af aan heeft hij al gevoel voor spanningen in het menselijk lichaam. Zonder enige opleiding te hebben gevolgd, kwamen vrienden, kennissen en familie bij hem met spanningsklachten. Zij zeiden hem, nadat hij had gedaan wat hij dacht te moeten doen: Je bent een natuurtalent. Maar als nuchtere Brabander vond hij dit zelf een beetje overdreven.

Toch bemerkte Jan, dat hij de mensen echt kon helpen om ze van hun pijn of spanning af te laten komen. Hij is zich toen gaan verdiepen in de opleiding sportmassage, welke hij in 1999 met succes heeft afgerond. Hij is gelijk gestart met zijn massagepraktijk. Dit geeft hem nog iedere dag zeer veel voldoening.

Jan zelf zegt: “Mijn grootste drijfveer om mensen te masseren, is om ze weer lekker in hun vel te laten zitten. Daarbij vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Ze moeten zich weer goed voelen na een behandeling. Wat ik vaak terug krijg, is dat ze het aangenaam vinden en zich echt beter voelen na een massage en daar doe ik het voor.”

Met de passie voor waar het om gaat voor ieder persoon gedreven worden.

Naast zijn eigen praktijk heeft Jan lange tijd gewerkt als masseur bij de SpaSense (Thermen Geldrop). Ook masseert hij op iedere gewenste locatie.

 

 

 

Informatie
Voor informatie bel, sms of whatsapp naar 06-53 86 48 38 of klik hier.
Citrex op Facebook: