Topsportmassage & Begeleiding

Sportbegeleiding

Topsportmassage & Begeleiding

Ben jij de topsporter, artiest of acteur die op zoek is naar de TOP van je kunnen? Acteurs en artiesten leveren topprestaties en mag je dus ook als een topsporter zien.

Je doelen willen halen, bijstellen en steeds dat stapje extra zetten om je resultaten te verbeteren! Om jezelf goed te kunnen ontwikkelen op topniveau is de juiste begeleiding van cruciaal belang.
Jan van Massage Citrex is niet zomaar een sportmasseur, hij coacht ook je mentale vermogens. Jan gelooft dat alleen wanneer lichaam en geest in juiste balans zijn, je optimaal kunt presteren. De blokkades in je lichaam kunnen een signaal zijn, van je lichaam aan je geest. Op een nuchtere wijze gaat Jan om met deze materie, zodat jij je doelen kunt behalen!

Tijdens de begeleiding gaat Jan mee in de belevingswereld van jou. Het inleven in de topsporter en zijn/haar doel is voor Jan iets natuurlijks! Hij behandelt op basis van zijn jarenlange ervaring, expertise en op gevoel.

Jan biedt verzorging en ondersteuning op het gebied van verschillende trends. Zo wordt er niet alleen naar fysieke belemmeringen gekeken maar ook naar mentale belemmeringen die overslaan op het lichaam.
Jan kijkt mee naar de techniek; wat gebeurt er tijdens het sporten en waar gaat het fout. Wat kan je mentaal en fysiek veranderen om blessures te voorkomen?
Jan begeleidt en verzorgt topsporters op zijn eigen manier. Met gevoel, passie en ervaring.

Wil jij die stap extra zetten? Wil jij die topprestatie neerzetten? Aarzel dan niet en maak een afspraak om je persoonlijke doelen te bespreken. Hij staat graag klaar voor jou.

Informatie
Voor informatie bel, sms of whatsapp naar 06-53 86 48 38 of klik hier.
Citrex op Facebook: