Klant aan het woord

 

Ervaringen van mijn klanten:
“11-08-2016:Bijna een jaar geleden was het de eerste keer dat ik bij jou langs kwam. Ik heb je gevonden via een vriendin van mij en zij raadde jou zeker aan. Ik had al van alles geprobeerd maar niks hielp en dacht dit kan ik ook nog wel proberen. Ik heb niks te verliezen. Ik vertelde jou dat ik mijn rug 2x zwaar gekneusd is geweest en dat ik een klap in mijn nek heb gehad waardoor mijn spieren op spanning zijn gaan staan. Jij hebt het voor elkaar gekregen dat ik niet meer elke dag met pijn hoef te leven, maar ervoor gezorgd dat het echt over is. Jij was mijn laatste hoop en ik ben blij dat ik door mijn vriendin bij jou terecht ben gekomen. Je bent een lieve betrouwbare man en ik voelde mij op mijn gemak tijdens de behandelingen. Als iemand aan mij zou vragen waar ze het beste naar toe kunnen gaan zal ik ze als eerste naar jou sturen. Geertje.

 

“30-06-2016:Een professionele behandeling waarbij uitgebreid de tijd wordt genomen om klachten te verhelpen. Eric.

 

“21-06-2016:Jan laat je op je gemak voelen en is erg goed in de pijnlijke plekken opzoeken. Je komt er letterlijk en figuurlijk vrijer en losser van af.Karlijn

 

“13-06-2016:Echt een hele goede masseur. Hij neemt de tijd voor je, en je bent al snel na een behandeling van je klachten af. Echt super! Ik raad het iedereen aan.Sharon

 

“20-05-2016:Jan je bent echt een top masseur! Na zoveel pijn in me spieren die ontzettend vast zaten ben ik nu weer een vrij mens! Super bedankt!Amanda.

 

“28-01-2016:Ik ben nu een aantal keer bij Jan geweest vanwege een aantal fysieke klachten, waaronder hoge spierspanning. Langzaamaan kan ik de behandeling steeds beter hebben. Omdat er als het ware laagje voor laagje afgepeld wordt. Dit dankzij het geduld, de goede en juiste aanpak door Jan. Hierdoor begin ik ook het positieve effect te merken in het dagelijks leven. Het is de combinatie van gesprekken, tips en fysieke behandeling die Jan gebruikt en waar ik veel baat bij heb!- Helga.

 

“02-10-2015:Ik kom al jaren bij Jan. In eerste instantie voor een ontspannende massage, maar al gauw werd het een stevige sportmassage. Jan weet van doorpakken en legt de vinger letterlijk op de zere plek! Naast lichamelijk de knopen beetpakken, heeft Jan een gave om ook psychische knopen makkelijk op te sporen en een combinatie te maken van massage en goede gesprekken waardoor je je nog lekkerder voelt als de behandeling afgelopen is. Kortom, Jan is een echte allrounder en een absolute aanrader!- Peter.

 

“25-06-2015:Afgelopen dinsdag heeft Jan mij voor het eerst gemasseerd. De reden dat ik een afspraak had gemaakt, was, omdat ik last had van mijn nek en bovenrug. Ik dacht met een uurtje buiten te staan en wel wat relaxter te zijn. Maar het was veel meer dan dit. Jan stelde zichzelf voor en we hebben eerst wat gekletst. Toen hij met de massage begon, voelde hij mijn nek en rug en wist tot mijn verbazing al gauw te vertellen hoe ik ben. Hij kon me vertellen waar mijn klachten ‘hoogstwaarschijnlijk’ vandaan kwamen. Deze emotionele raakvlakken wist hij af te lezen van mijn lichaam. Voor ik het wist lag ik zeer ontspannen op de massagetafel omdat hij me tot rust bracht, en zei me dat het oké is om eens stil te staan bij wat ik allemaal heb meegemaakt. Dit was confronterend maar tegelijk ook fijn. Ik vond het heel bijzonder dat hij zo snel mijn vertrouwen won en me zo op mijn gemak stelde. Ik ging naar huis met een “Wow-gevoel”. Ik moest het allemaal even laten bezinken, maar ik vond het super ontspannend en fijn! Hij neemt de tijd met je die nodig is. Petje af voor deze bijzondere man met zijn gouden handen en ziel.- Wendy.

 

“22-05-2015:Jan masseert mij al een paar jaar, betrouwbaar, persoonlijk, gezellig en vooral heel kundig. Hij weet van aanpakken (op verzoek) en daags erna voel ik mij als herboren. Heerlijk om je bewegingsvrijheid weer te mogen ervaren! Mijn whiplash-klachten worden minder en Jan geeft mij goede adviezen en deze helpen de klachten te verminderen. Kortom, een aanbeveling waard!” – Bob W. te E.

 

“02-02-2015:Vijftien jaar lang heb ik geprobeerd om geen pijn te voelen. Ik stopte alles weg en rende maar door. Ik was overal het zonnestraaltje. Op een gegeven moment geeft je lichaam aan dat je niet meer kan. Maar wat moet je dan? Je bent dit niet gewend. Je wilt en moet door. Dat lukt niet meer. Toen kwam ik Jan tegen. Ik wist het gelijk. Deze man zou mij kunnen helpen. En dat klopt. Hij liet mij weer voelen. Voelen wat pijn en emotie is. Na twee sessies kwam vijftien jaar pijn en verdriet eruit. Eindelijk weer huilen. Wat voel ik me bevrijd. De nieuwe ik werd geboren. Jan laat je voelen dat je er mag zijn. Wie je ook bent.” – Danique

 

“09-11-2014:Ik ervaar de massages van Jan als heel prettig. Hij overlegt over welke massage bij je past en voelt dit goed aan. Het heeft geleid tot intense ontspanning, hoewel dat voor mij best moeilijk is. Daarbij laat Jan als geen ander voelen dat lichaam en geest zijn gekoppeld. Heilzame ervaring!” – Liesbeth

 

“20-08-2014: Jan: een gouden man met diamanten handen. Heel erg bedankt.” – Marie-louise

 

“29-06-2014: Na allerlei therapieën te hebben gehad kwam ik erachter dat massage bij mij het beste effect heeft, zowel voor mijn rugklachten als mijn spieren, die voor mijn gevoel altijd ‘strak’ staan. Dit komt ook door mijn drukke leventje. Toen ik de eerste keer bij Jan kwam keek hij meteen dwars door mij heen en wist ook meteen hoe hij mij aan moest pakken. Dat heb ik de dagen erna goed gemerkt door mijn enigszins beurse plekken, maar het resultaat was geweldig! Onlangs ben ik geweest en ik had heel veel spanningsklachten door een bult stress en vroeg om een ontspanningsmassage. Dit heeft Jan toegepast en ook dit had een super resultaat. Jan is niet alleen een goede masseur, maar het is ook nog eens gezellig bij Jan. Ik raad echt iedereen aan die een massage kan gebruiken om van Jan zijn expertise gebruik te maken.” – Brigitte

 

“12-05-2014: Na jaren lang last van mijn rug gehad te hebben, ben ik bij Jan terecht gekomen. Bij de eerste behandelingen, maar vooral ook de dagen daarna had ik het gevoel dat ik helemaal beurs was. Maar het hielp goed. Ik werd nachts niet meer wakker van de krampen in mijn been. Ik kon zelfs weer hakjes gaan dragen. Iets wat ik van te voren niet kon en wat voor een vrouw toch fijn is. Ik kom nu steeds om de 4 weken bij Jan. Dit om het goed los te houden. Want ik merk dat mijn rug een zwakke plek is en bij spanningen dit meteen vast zet op mijn rug. Vandaar dat het heerlijk is om regelmatig een massage te pakken. Bij Jan kan je je helemaal op je gemak voelen en jezelf laten gaan. Zet je zorgen van je af en ontspan je. Des te beter kan hij je helpen. Ik kan iedereen aanbevelen om voor een massage naar Jan te gaan.” – Diona

 

“03-04-2014: Een massage van Jan geeft me weer energie. Delen die vast zitten worden stevig aangepakt, zodat alles daarna weer goed doorstroomt voor mijn gevoel. Ook het psychische aspect komt bij hem (desgewenst) aan bod. Jan weet me telkens te verrassen door onverwacht weer de vinger op de zere plek te leggen. Daardoor zijn er zaken aan het licht gekomen die ik óf vakkundig had weg gestopt of waarvan ik dacht dat ik het allemaal al verwerkt had. Jan is daarbij open en heel eerlijk, heel direct, wat ik bijzonder op prijs stel en waardoor ik hem vertrouw (omdat aangeraakt worden ook kwetsbaar voor me is). Daarnaast geniet ik van zijn humor. Heerlijk relativerend.” – July

 

“13-02-2014: In een woord geweldig! Wanneer ik vast zit is Jan mijn redder in nood!
Zowel lichamelijk als geestelijk weet hij me iedere keer weer te raken. Ik sta versteld van de progressie die ik maak. Dit komt mede door de hulp van Jan. Ik raad hem aan iedereen aan!” – Daisy

 

“11-02-2014: Na een diagnose te hebben gekregen dat ik een auto-immuunziekte heb, is hier een proces van verwerking gestart. Jan heeft last minute voor mij tijd vrij weten te maken, nadat hij de ernst van de situatie hoorde. Dit was de eerste keer dat ik zo’n bijzondere ervaring had meegemaakt tijdens een massage & ik heb toch al wat massages meegemaakt. Hij wist de gevoelige snaar te raken, letterlijk én figuurlijk. Hij heeft me inzicht gegeven in wat er achter schuilde en hoe ik gekomen ben tot dit punt. Het was erg confronterend en ben ook een tijd behoorlijk van slag geweest. Maar het mooie is dat ik dit ook als een stap vooruit heb ervaren. Ik ben er nog lang niet en er is nog een hoop huiswerk te doen, maar dat duwtje in de rug had ik nodig, en Jan heeft me hierbij geholpen!” – Kim

 

“08-01-2014: De persoonlijke behandeling van Jan is voor mij waardevol vanwege het naar de oppervlakte brengen van onverwerkt ‘oud zeer’. Door de massage voelde dit alles erg ontspannen. Bovendien ging ik naar huis vol goede moed om weer nieuwe uitdagingen aan te gaan!” – Esmee

 

“22-11-2013: Na een burn-out bleef ik chronisch moe. Jaren liep ik alle soorten therapeuten af, van psycholoog tot acupunctuur. Maar tot mijn verdriet bleef mijn energiepeil laag en dus mijn leven beperkt. Omdat al mijn spieren strak stonden, ging ik naar Jan voor sportmassages. Hij leerde me tijdens de massage om te voelen wat er achter die spanningen schuilde. En zo kon ik eindelijk zowel letterlijk als figuurlijk dingen loslaten. Nu, langzaam maar zeker, pak ik mijn leven weer op, want mijn energie niveau neemt duidelijk toe. Ik kan het eigenlijk nog niet geloven. Jan’s behandelingen zijn uniek en niet met woorden te beschrijven. Die moet je ervaren.” – Rianne

 

“28-10-2013: Als ondernemer weet je niet altijd waar je aan toe bent. Dit kan spanning met zich mee brengen. Daarom is een ontspanningsmassage geen overbodige luxe. Jan kijkt heel duidelijk naar de verbanden tussen lichaam en geest. Dit maakt de massage uniek.” – Lonneke

 

“09-10-2013: De stress en druk op mijn werk had invloed op mijn lichaam. Dit had RSI-klachten tot gevolg. Door een aantal flinke massages horen deze klachten tot het verleden. Als ik toch weer iets van klachten voel, of zin heb in een ontspanningsmassage dan kan ik altijd bij Jan terecht. Al jaren ben ik een vaste klant van Jan, echt een aanrader!” – Bob V

 

“18-09-2013: Na maanden rondlopen met hernia klachten en veel fysiotherapie, ging ik steeds meer klachten krijgen met mijn houding en steeds krampachtiger lopen. Op het schoolplein van de kinderen raakte ik in gesprek met de vrouw van Jan. Ik vertelde haar dat ik dacht dat mijn spieren een keer los gemasseerd moeten worden, maar niet durfde voor mijn rug. Zij vertelde dat haar man, Jan dus, masseur is en best zou willen kijken of hij wat voor mij kon betekenen. Ik dacht ik maak een afspraak en laat het even “lekker” los masseren. Toen ik voor de eerste keer bij Jan kwam in zijn werkruimte had hij alle tijd om naar mijn klachten te luisteren en mij te behandelen. Deze eerste behandeling deed door de klachten aan mijn rug erg pijn en ik dacht: hier zien ze mij nooit meer. Maar ook nadat Jan klaar was met behandelen nam hij weer alle tijd om mij te laten opstaan en gerust te stellen. Hij zei: morgen zal het beter voelen. Ik geloofde hem eerst niet, maar de volgende ochtend stond ik voor het eerst sinds lange tijd soepeler uit bed en met minder pijn. Mijn herstel was ingezet en ik ging snel vooruit. De volgende behandelingen voelden steeds beter aan. Tegenwoordig bezoek ik Jan nog regelmatig, gelukkig niet meer voor de pijn maar gewoon om lichamelijk in conditie te blijven en niet meer terug te vallen. Ik ervaar dit steeds als prettig.” – Erwin

 

“10-09-2013: De massage bij Jan is intens en enerverend. De intensiviteit kun je zelf aangeven. Diepte werking of minder, het is altijd prettig en het geeft mij altijd een verlichtende werking.” – John

 

“02-09-2013: Ik heb jaren fysiotherapie gehad voor mijn nek en schouder. Na wat wrijven en stroom opzetten was het klaar, niet dus. Jan pakt de oorzaak goed aan. Heb je last van nek/schouder of last van je onderrug, blijkt dit vaak met meer in verband te staan. Dat wordt dan ook aangepakt. Mijn ervaring is dat het niet plaatselijk, maar in het geheel goed wordt aangepakt. Ik heb veel baat na een behandeling bij Jan.”  –  Tanja

 

“22-08-2013: Een massage bij Jan is voor mij het oplaadpunt in de “hectiek” van mijn leven. Het brengt mijn gedachten in rust, maakt mijn lichaam flexibel en brengt mijn geest in balans. Voor mij is Jan psycholoog en masseur tegelijk. Zijn manier van werken is waar ik al jaren naar op zoek was en nu gevonden heb. Gewoon super.”  –  Mariëlle

 

Wil je ook een ervaring delen, laat dan een bericht achter op mijn contactformulier.

Informatie
Voor informatie bel, sms of whatsapp naar 06-53 86 48 38 of klik hier.
Citrex op Facebook: